Oddsen på fotbolls-EM

Om ungefär en månad drar fotbolls-EM i Frankrike igång och Sverige kommer att spela i mästerskapet. Men oddsen för att landslaget går vidare från gruppspelet är höga. Den som vill ha lite spänning i mästerskapet bör dock betta ändå.

5220286-fotboll

Enligt oddsen på fotbolls-EM kommer Sverige inte längre än gruppspelet, skriver Aftonbladet. Sannolikheten för att Sverige inte går längre än gruppspelet i mästerskapet ligger på 70 procent enligt spelbolagen och bettar man på att Sverige åker ut i det skedet, får man endast 1,25 gånger pengarna. Bland de lag som tippas vinna EM finns en absolut favorit bland bettingbolagen och det är Tyskland. Man får endast 4,20 gånger pengarna om man tippar på att de går segrande ur mästerskapet. Det land som har näst lägst odds är Frankrike på 4,50 gånger pengarna.

Betta för mer spänning

Att titta på Sverige i EM i sommar kommer att vara något för alla och det kommer verkligen bli en riktig folkfest. Men vill man göra matcherna ännu mer spännande gör man rätt i att lägga några kronor på matcherna och betta på vinst för Sverige eller något annat land. Det finns mängder med spelsajter som har bra odds på em fotboll. Har man bettat på Sverige och Sverige går och vinner blir det dubbel lycka eftersom oddsen förmodligen är ganska höga för detta och man kan få en stor utbetalning som grädden på moset till vinsten.

Avancemang inte omöjligt

Med tanke på hur låga oddsen är för att Sverige åker ut redan i gruppspelet, måste oddsen för att de ska gå vidare vara ganska höga. Därför kan det vara värt att spela på att Sverige går vidare, även om man kanske inte bör spela en högre slant. Landslagets förbundskapten säger nämligen att den lottning som Sverige fick i gruppspelet är tuff men långt ifrån omöjlig. Det finns alltså chanser för Sverige att ta sig vidare. Läs mer.