Allt om tennis på nätet

På nätet finns i stort sett allt som kan vara av intresse för en engagerad tennis-spelare, förutom möjligheten att faktiskt utöva sporten.

Om du vill utbilda dig rent teoretiskt i tennis så behöver du inte längre vända dig till böcker eller tidningar, för på internet finns det så mycket samlat i digital form att det räcker och blir över.

Här kan man också få kontakt med insatta, duktiga människor och kommunicera med dem via mail, forum, chattande och så vidare, vilket är en underbar självklarhet för oss som lever på tvåtusentalet, men något som de flesta tennis-spelare genom tiderna inte kunnat skörda frukterna av alls.

Den sortens saker gör förmodligen att tennis-spelandet är bättre än någonsin, och det tycker jag också att man märker när man ser tennis-spelande från gamla tider på film. Det ser mycket smidigare och snabbare ut när dagens spelare kör tennis.

Jag vill inte rekommendera specifika sidor, eftersom att jag tror att olika sidor passar olika bra för olika människor, men det kan vara värt att nämna att det finns många bra sportartiklar på Sportspundit. Man kan bland annat läsa om olika sporter (självklart är tennis en av dem), och olika kända sportare som är eller nyligen har varit aktuella.

Så det är bara att surfa iväg!